Morgó Giorgio

Mindennapi morgolódásaim

Friss topikok

  • Giorgio: @BuckHoward: Gratulálok a kiváló hozzászólásodhoz. (2010.09.08. 06:02) Kérdések a Fidesz szavazókhoz
  • semmicico: Túrom a netet, de kb. tied az egyetlen cikk ebben a témában. Ez azt jelenti, hogy ezt mindenki nor... (2010.07.01. 11:45) A köztisztviselők napja
  • Giorgio: @KM: Épp ezért semmi értelme... Egy szóval nem mondtam hogy ilyen helyzetben nem kellene korlátozn... (2009.01.11. 17:15) Kérdések a szmogriadóról
  • zita: Kedves G! Olyan jól hangzik! De: 1. ha tényleg élelmiszer- ruha- és egyéb utalványokat adnál pén... (2008.03.07. 10:50) Reformot! Most!
  • Csodaváró: A POSTA leginkább a dolgozóit lopja meg, hiszen szinte minimálbérért dolgoznak napi 10-12 órát a f... (2008.02.19. 23:06) Mit csinál a posta?

HTML

A csoki(...)

2008.01.12. 01:28 | Giorgio | Szólj hozzá!

Hát hogy is van ez... Van ez a Pákó gyerek. Nem utálom én. Csak nem is szeretem. Az elmúlt napokban sok helyen nekitámadtak szegénynek. Miért is? Merthogy műsorban csokifaszt osztogat? Hát ezt csak azért teszi mert megteheti. Agyilag nem fejlettebb egy átlagos alsó tagozatosnál... A szerkesztőt nem engedném többet tv közelébe se, aki egyáltalán meghívja őt.
Minek? Miért szerepel? Jó röhögni a "majmon" ahogy sokan mondják? Na ne... Emberek kapjunk már a fejünkhöz. A néger is ugyanolyan ember mint mi. Fehérből nincs ugyanolyan hülye mint ő? Dehogynem, elég lenne Sándort említeni a Jókai út 27. szám alól.
Miért ezeket kell mutogatni? Miért az a főműsor ha valaki hülye? És ha a hülyék közül valaki néger, azt miért a színe miatt kell bántani? Nem mindegy milyen hülye?!? Hülye és kész.

Van egy javaslatom: holnaptól ha valamely szórakozóhelyen ő lép fel, senki ne menjen be, senki ne vegyen jegyet... Csak ha lelépett. Ha megjelenne a tévében mindenki kapcsolja ki a tévét, vagy kapcsolja át máshova. Nem lenne egyszerűbb? Egy idő után eltűnnének az értéktelen produkciók, az olyanok akik a primitívségükkel hívják fel magukra a figyelmet... Mert ha senki nem nézi a reklámidő sem lesz eladható...

Ennyi. Egyszerű lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://morgogiorgio.blog.hu/api/trackback/id/tr60294179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása